Kultúra

Nyilvánosságra hozták, mi okozta Andy Fletcher halálát

Gustavo Caballero / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Gustavo Caballero / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Egy hónappal a Depeche Mode billentyűsének és alapító tagjának, Andy Fletchernek a halála után a zenekar új közleményt tett közzé a közösségi médiában, amelyben bejelentették a halál okát.

A Depeche Mode hivatalos Instagram-fiókjára hétfőn feltöltött közleményben a zenekar megmaradt tagjai, Martin Gore és Dave Gahan elmondták, hogy Fletcher május 26-án otthonában, aortarepedésben halt meg, és hogy a családja kérte a zenekart, hogy osszák meg a hírt.

Néhány hete kaptuk meg az eredményt az orvosszakértőktől, amit Andy családja kért meg minket, hogy most osszuk meg veletek. Andy május 26-án otthonában aorta disszekciót szenvedett. Így, bár túlságosan, túlságosan korán, de természetes módon és hosszas szenvedés nélkül hunyt el

– áll a posztban.

Kapcsolódó
Elviccelődtek a feleslegességével, de Andy Fletcher volt a habarcs, ami a Depeche Mode-ot összetartotta
A rejtélyes Martin Gore és a tűzzel játszó Dave Gahan mellett a nyugodt angol életét soha fel nem adó, csendes Andrew Fletcher volt az, aki a Földön tartotta a Depeche Mode összeférhetetlen művészlelkeit.

A posztban Gore és Gahan megemlékezett Fletcherről, és megköszönték a rajongóknak azt a kiáradó támogatást, amit Fletcher családjának és szeretteinek nyújtottak a halálát követő hetekben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Depeche Mode (@depechemode) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik