Kultúra

Brad Pitt úgy látja, lassan ideje nyugdíjba vonulnia

City Light Films / Collection ChristopheL via AFP
City Light Films / Collection ChristopheL via AFP

Brad Pitt, bár megtehetné, nem tervez idős színészként másodvirágzást. Ugyan nemrég Oscart nyert, idén pedig két nagy filmje is érkezik, ezzel együtt úgy látja, hogy lassan itt a vége.

Úgy gondolom, hogy már az utolsó szakaszban vagyok. Ez az utolsó félév vagy harmadév

– fogalmazott hollywoodi színészkarrierjéről Brad Pitt a GQ-nak adott interjújában, amiben arról is beszélt, hogyan képzeli el a karrierje végső szakaszát.

Pitt színészként idén augusztusban A gyilkos járat (Bullet Train) című akciófilmben és az Oscar-szezonra időzített Babylon című drámában lesz látható, amit Damien Chazelle rendez a La La Land valamiféle folytatásaként: a régi Hollywoodot idéző film a némafilmes és a hangosfilmes korszak közötti váltásról mesél majd, Pitt Margot Robbie-val játszik együtt benne.

Pitt karrierje azonban már rég nem csak a színészetet jelenti, produkciós cége, a Plan B fontos címeket jegyez, a nemsokára megérkező új Marilyn Monroe-film, a Blonde Ana de Armasszal, és a Rooney Marával és Frances McDormanddel készült Women Talking című drámát erőszaktevőikkel szemben kiálló nőkről szintén nagy várakozás előzi meg.

Korábban Quentin Tarantino beszélt arról ugyancsak a GQ-nak, hogy Brad Pitt nyugdíjba vonulásával Hollywood „utolsó igazi nagy mozisztárját” veszíti el. Tarantino szerint megfoghatatlan az a minőség, amivel Pitt jelenléte megtölti a kamera képét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik