Kultúra koronavírus

Takáts Tamás koronavírusos, lemondták a Karthago koncertjét

Cseke Csilla / MTI
Cseke Csilla / MTI
A zenekar azt mondja, egy éve sokkal jobban megijedtek volna ettől.

Június 20-án, hétfő este lett volna Karthago Akusztik koncert az Erkel Színházban, a fellépést azonban az utolsó napokban le kellett mondani, mert a hétvégén kiderült, hogy a zenekar dobos-énekese, Takáts Tamás elkapta a koronavírust. A zenekar vezetője, Szigeti Ferenc a Borsnak elmondta, hogy pénteken még volt egy fellépésük, amit Takáts tisztessséggel végigénekelt, de szombaton már arról kellett értesítenie az Akusztik koncert szervezőit, hogy a zenész covidos lett, akik a biztonság kedvéért lefújták a fellépést.

Vasárnapra azonban sokkal rosszabb lett. Felszökött a láza, most fekszik, nincs valami jó hangja. Ekkor csinált egy tesztet és így derült ki, hogy pozitív. Szerencsére ez már az omikron variáns így nem kell annyira félnünk. Ha ez egy éve történik, sokkal jobban meg lennénk ijedve

– mondta Szigeti, hozzátéve, hogy ha nem a vírusról lett volna szó Takáts biztos vállalta volna a fellépést, így azonban nem mertek kockáztatni.

A Bors magát Takátsot is elérte telefonon, aki elmondta, hogy nem szerencsés a hirtelen jött betegség, de mindenkit megnyugtatott, hogy valószínűleg pár napon belül kutya baja lesz, és reméli, hogy az Erkel Színházas koncertet is sikerül bepótolni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik