Kultúra

Maisie Williams az egész Trónok harca alatt queer karakternek hitte Arya Starkot

HBO MAX
HBO MAX

Egészen az utolsó évadig azt hitte a Trónok harca Arya Starkját alakító Maisie Williams, hogy a legkisebb Stark-lány queer karakter, megdöbbent, amikor Arya az utolsó évadban egy férfival szexelt – vallott a színésznő a Teen Vogue-nak. 

Azok számára, akik valamilyen megmagyarázhatatlan módon nem látták még a Trónok harca nyolcadik évadát, vagy ami manapság még lehetetlenebb, elkerülték az ezzel a jelenettel kapcsolatos mémhegyeket, de nem akar spoilerekbe botlani a nyolcadik évaddal kapcsolatban, az ne olvasson tovább.

A Trónok harca nyolc évada alatt hétben semmilyen módon nem utaltak a legkisebb Stark-lány szexuális irányultságára. Aryáról csupán annyit tudtunk, hogy nővérével ellentétben ő inkább harcolni szeret, mint hercegnőt játszani, és a menekülése során nagyon sokáig fiúnak öltözve kellett titkolnia kilétét. Ehhez képest a nyolcadik évad elején Arya hirtelen ötlettől felindulva tépi le ruháit és veti rá magát Gendryre, hogy a mindenki számára halált ígérő winterfelli csata előtt még egyszer kiélvezze az életet.

Williams elárulta, nagyon meglepődött a forgatókönyvön, és nem feltétlenül azért, amiért a rajongók kiakadtak: hogy a végig gyerekszerepben látható Arya szexelt.

Aryával kapcsolatban akkor lepődtem meg legelőször, amikor az utolsó évadban lefekszik Gendryvel. Végig azt hittem, hogy Arya queer karekter. Szóval ez meglepetés volt számomra

– nyilatkozta a színésznő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik