Kultúra

Amber Heard cáfolja, hogy kirúgták volna a következő Aquaman-filmből

Steve Helber / POOL / AFP
Steve Helber / POOL / AFP

Annak ellenére, hogy egyes hírek szerint Amber Heardöt kirúgták az Aquaman és az elveszett királyság című filmben Mera szerepéből, a Variety forrása cáfolja az információt. Ezzel egybehangzóan Heard szóvivője a Variety-nek adott nyilatkozatában azt mondta: „A pletykamalom ugyanúgy folytatódik, mint az első naptól kezdve – pontatlan, érzéketlen és kissé bolond”. Heard korábban Mera szerepét játszotta az első Aquaman filmben, valamint feltűnt Az Igazság Ligájában és Zack Snyder újragondolt Igazság Ligájában is.

Heard hírneve fényét az elmúlt hónapokban az igen nagy nyilvánosság előtt zajló rágalmazási per homályosította el, amelyben volt férje, Johnny Depp beperelte őt egy 2018-as Washington Post-véleménycikk miatt, amely szerinte arra utalt, hogy a férfi fizikailag bántalmazta őt. Az ítélet szerint Heardnek több mint 10 millió dollár kártérítést kellett fizetnie Deppnek, mivel az esküdtszék úgy ítélte meg, hogy a hírneve és karrierje sérült a publikáció miatt.

A tárgyalás során a közösségi média erősen Deppet támogatta Hearddel szemben, ami számtalan mémhez és TikTokhoz vezetett, amelyekben kigúnyolták a vallomását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik