Kultúra

Most már még biztosabb: a rendező is bejelentette, hogy jön a Squid Game második évada

A Netflix honlapján jelent meg Hvang Donghjok erről szóló közleménye.

A Squid Game (magyarul Squid Game – Nyerd meg az életed!) című sorozat hivatalosan is visszatér a Netflixre a második évaddal. A dél-koreai véres játékot bemutató széria producer-író-rendezője, Hvang Donghjok a Netfilx honlapján osztotta meg erről szóló üzenetét – írja a Verge.

És íme az üzenet magyarul:

12 évbe telt, mire a Squid Game első évada tavaly életre kelt. De 12 nap kellett ahhoz, hogy a Squid Game minden idők legnépszerűbb Netflix-sorozatává váljon.

 

A Squid Game írójaként, rendezőjeként és producereként üdvözletemet küldöm a rajongóknak szerte a világon. Köszönjük, hogy néztétek és szerettétek a sorozatunkat.

 

És most, Gihun visszatér.

 

A Frontember visszatér.

 

Jön a 2. évad.

 

Az Öltönyös férfi visszatérhet.

 

Bemutatkozik Junghee barátja, Cseolszu is.

 

Tartsanak velünk még egyszer egy vadiúj körre.

A megújítás annak ellenére történt, hogy a Netflix szerencséje megváltozott a sorozat eredeti bemutatása óta. Míg a Squid Game világszerte hatalmas sikert aratott, áprilisban a Netflix 10 év óta először jelentett előfizetőszám-csökkenést. Ezt hamarosan elbocsátások és a gyártási költségvetések megszorítása követte, gyakorlatilag mindenhol. A Netflix a jelszómegosztás korlátozására is összpontosít, és közölte a munkatársakkal, hogy az év végéig reklámokkal támogatott streamingplatformot indít.

A koreai széria a Netflix eddigi legsikeresebb sorozatává vált, miután bemutatták. Tavaly Donghjok azt mondta, hogy tervezési folyamatban van a második évad fejlesztése, míg Ted Sarandos, a Netflix társ-vezérigazgatója szerint „a Squid Game univerzuma még csak most kezdődött”. Más szóval, nagyjából mindannyian tudtuk, hogy jön a második évad, de most már hivatalos.

Hogy pontosan mikor debütál a második évad – vagy hogy egyáltalán elkészült-e már –, azt nem tudni. A Vanity Fairnek adott interjújában Donghjok azt mondta, hogy a Squid Game következő évada 2023 vagy 2024 végén jelenhet meg, és még több ördögi játékot fog tartalmazni.

Folytatódik, sőt, univerzummá bővül a Squid Game
Hiányzott már az életünkből egy újabb mozgóképes univerzum.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik