Kultúra

Az Inventing Annából ismert Julia Garnernek felajánlották Madonna szerepét

Alberto E. Rodriguez/Getty Images /Collection Cristophel / afp
Alberto E. Rodriguez/Getty Images /Collection Cristophel / afp

Az Ozark és az Inventing Anna (Az örökösnő álarca mögött) fenomenális alakításaival magára a figyelmet felhívó Julia Garner lehet a készülő Madonna-film főszereplője, ha elfogadja a neki felkínált szerepet, tudta meg a Variety.

Garner több mint egy tucat lehetséges jelölt közül emelkedett ki, és már hónapok óta a legnagyobb esélyesként emlegetik a filmre, amit maga Madonna fog rendezni. A projekt presztízse tehát az egekben, így nem meglepő, hogy a lap forrásai úgy tudják, Garner igent mond majd a felkérésre.

A filmet a Universal Pictures készíti majd Amy Pascal producerkedésével, és Madonna felemelkedéséről szól majd, valamint arról, ahogy az énekesnő folyamatosan újradefiniálta magát, ugyanakkor a gyártás időzítése még nem nyilvános. Julia Garner komoly névsorban – az egyik korosztályos hollywoodi kedvenc Florence Pugh, az Eufóriában Maddyt alakító Alexa Demie, a legutóbb a remek Az utolsó lépcsőfokban szereplő Odessa Young, valamint Bebe Rexha és Sky Ferreira énekesnők között –, és közmondásosan kimerítő szereplőválogatási procedúrán átesve tört az élre, a castingon a jelentkezők ének- és táncképességeit is nagyon komolyan megvizsgálták.

Madonna maga úgy nyilatkozott a készülő projektről, hogy annak középpontjában mindenképpen a zene lesz.

A zene tartott mozgásban és a művészet tartott életben. Emellett annyi el nem mondott és inspiráló történet van, amit én tudok a legjobban elmondani. Létfontosságú, hogy az életem hullámvasútját az én hangomon és víziómon keresztül oszthassam meg

– fogalmazott Madonna a projekt bejelentésekor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik