Kultúra

Kristen Stewart meleg szellemvadászokat keres egy készülő műsorhoz, bárki jelentkezhet

SYLVAIN LEFEVRE / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP
SYLVAIN LEFEVRE / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP

Kristen Stewart szellemekre vadászik. Pontosabban szellemvadászokra vadászik, ez derül ki abból az Instagram-videóból, amely a celebfodrász C.J. Romero oldalán jelent meg, és amelyben Stewart nyitott szereplőválogatást hirdet egy készülő show-hoz. A műsorról nem határozta meg, hogy pontosan milyen műfaj lesz, reality, fikciós sorozat vagy micsoda, de azt igen, hogy ez lesz

a legmelegebb, legbulisabb, legizgalmasabb queer szellemvadászos show valaha.

A színésznő Romeróval és a Scout Productions gyártócéggel fogott össze a műsorhoz. A Scout jegyzi többek között a Queer Eye (Meleg szemmel) című ikonikus műsort is, melyben meleg férfiak segítenek heteroszexuális szereplőknek rendbe tenni az életüket úgy a frizura, az öltözködés, mint a kiállás, vagy a lakókörnyezet terén, így a hangvétele nagyjából sejthető a szellemvadászos projektnek is.

A bejelentés lényege azonban nem is az, hogy készül ez a műsor, hanem hogy ehhez Stewartéknak szereplőkre van szükségük. Ahogy fogalmaz, „a leghihetetlenebb LMBTQ+ szellemvadászokat, parajelenség-szakértőket, médiumokat, látókat, nyomozókat” keresik, akik ennek „a szupermeleg szellemvadász-kalandnak az élére állhatnak”. A posztban szerepel az is, hogy a műsor egy egyelőre meg nem nevezett, nagy streaming-platfromra készül majd. Jelentkezni a bejelentésben megnevezett honlapon lehet.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cj Romero (@cjromero) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik