Kultúra

Nehéz elhinni, de ezen a képen Bradley Cooper látható

Netflix
Netflix

Teljesen felismerhetetlen Bradley Cooper új filmjében, a Maestróban, amelyben a legendás zeneszerzőt, Leonard Bernsteint alakítja. A Netflix által közzéadott képeken a színész többek közt ősz hajjal és az elmaradhatatlan cigarettával a kezében látható.

A Maestro Cooper második rendezése lesz a Csillag születik után, amelyben ismét magára osztotta az egyik főszerepet. A fotókon Carrey Mulligan is látható, aki a zeneszerző feleségét, Felicia Montealegrét játssza. Cooper korábban megerősítette, hogy a forgatást idén május elején kezdték meg, a filmet várhatóan 2023-ban mutatják be.

A Maestrót eredetileg Steven Spielberg rendezte volna, az ő jóvoltából kapta Cooper a főszerepet. A színész viszont a Csillag születik sikere után ráérzett a rendezésre és az írásra, így rábeszélte a rendezőt, hogy adja át neki a projektet. A színész szerint Spielberg valószínűleg egy ideig úgysem csinálta volna meg a filmet, így nagyvonalúan átadta a rendezést Coopernek, a továbbiakban executive produceri feladatokat lát el többek közt Martin Scorsese mellett.

A fotók alapján az életrajzi film Bernstein egész életét végigköveti, a maszkmesterek hihetetlenül profi munkájukkal tesznek arról, hogy Cooper a fiatal és az idős zeneszerzőt egyaránt eljátszhassa.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik