Kultúra

Elárulták, miről szól majd a Bridgerton harmadik évada

LIAM DANIEL/NETFLIX
LIAM DANIEL/NETFLIX

A Netflix FYSEE nevű médiarendezvényén az egyik panelbeszélgetésen A Bridgerton család alkotói és szereplői közül is többen részt vettek, és arról is beszéltek, mi várható a sikersorozat következő évadában. A Penelopét, illetve alteregóját, Lady Whistedownt alakító Nicola Coughlan (képünkön) elmondta, az évad elsősorban Penelope és Colin Bridgerton (Luke Newton) kapcsolatáról szól majd, mely barátságból valami mélyebbé alakul át.

Erről a szerelemről szól Julia Quinn Bridgerton-sorozatának negyedik könyve, a Romancing Mister Bridgerton (Mr. Bridgerton csábítása), és a Netflix tévésorozatának első két évada eddig eredeti sorrendben követte is az első két regényt, Daphne Bridgertonra, illetve Anthony Bridgertonra és szerelmi útkeresésükre összpontosítva.

A sorozat azonban eltért a könyvtől, hogy már az első évad végén bátorkodott felfedni Lady Whistedown kilétét; a könyvekben ez csak a negyedik könyvben történik meg, amelynek középpontjában Penelope áll.

Az már korábban kiderült, hogy a 3. évadban Hannah Dodd veszi át Francesca Bridgerton szerepét Ruby Stokestól, aki távozott, hogy egy másik Netflix-sorozat, a Lockwood & Co. főszereplője legyen, írja a Deadline. Az új évad szereplőválogatása már folyamatban van. Kritikánk a második évadról itt olvasható.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik