Kultúra

Klippremier: A Bohemian Betyars-tagok anyukái is színpadra állnak

Sinco
Sinco

A 24.hu-n látható először a Bohemian Betyars anyák napjára megjelenő videoklipje: a Ne sírj, anyám! különlegessége, hogy mind a hat tag édesanyja szerepel a kisfilmben. Ez egy olyan, rendhagyó koncertet örökít meg, melyen a fiúkat az anyukáik váltják a színpadon, és hozzájuk hasonló energiával csapnak a húrok közé.

„Mit meg nem teszünk értetek… A forgatás végén nagyon meghatódtam, igazán küszködtem a könnyeimmel, bűn csúnya lett volna rajtam a sok elmaszatolt smink” – mesélte az egyik anyuka, majd egy másik hozzátette: “Olyan volt, mint tizenkét óra vidámpark, ahova a fiam vitt el: szédítő-felemelő érzés volt, kizökkentem az időből és a térből.”

A klipet forgatókönyvét az éppen első mozifilmjén dolgozó, többszörösen díjazott, Diák-Oscar díjra is jelölt rendezővel, Freund Ádámmal dolgozta ki, és valósította meg a zenekar, mely legközelebb május 5-én lép fel a Budapest Parkban.

A Ne sírj, anyám! videója a H&H gyártásában, az NKA, a Visionteam, a Kreatív Moziműhely és a Propclub támogatásával készült. A klip operatőre Gyuricza Mátyás, vágója Kántor Dávid, látványtervezője Kakas Réka.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik