Kultúra

Betegsége miatt tolódik a jövő évre Celine Dion budapesti koncertje

Youtube
Youtube
A rajongóknak 2023 márciusáig kell majd várni.

A „COURAGE” világkörüli turné 2022. május 25 és szeptember 24. köztre meghirdetett európai állomásait a jövő év februárja és októbere közti időszakra halasztják – derült ki a magyarországi koncertet szervező Broadway Event sajtóközleményéből.

Celine a világkörüli turnéja első ötvenkét koncertjét tudta megtartani, mielőtt 2020 márciusában kitört a pandémia, ezt követően azonban folyamatos izomgörcsök akadályozták meg a fellépéseit. Felépülése sajnos tovább tart, mint remélte, de egy kiváló orvosi csapat segíti a gyógyulásban – írja a cég, ami arról értesíti a rajongókat, hogy

a budapesti koncert ezért 2023. március 16-án, a Papp László Budapest Sportarénában kerül majd megrendezésre.

Broadway

Az új dátumok miatt az énekesnő videoüzenetet is készített, amiben többek közt elmondta:

Jobban vagyok, de az izomgörcsök néha még mindig jelentkeznek. Tökéletes formában szeretnék lenni, amikor újra színpadra állok. Őszintén szólva alig várom már a pillanatot, de sajnos még nem állok készen. Minden tőlem telhetőt megteszek azonban ahhoz, hogy mielőbb visszatérjek és tökéletes formában léphessek a színpadra.

A már megvásárolt belépőjegyek természetesen érvényesek lesznek az új, 2023-as időpontra, a jegyekkel kapcsolatos esetleges kérdésekben pedig a Broadway Jegyiroda tud segíteni – közölték a szervezők.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik