Kultúra

Visszavonulást emlegetett Jim Carrey egy interjúban

Jon Kopaloff / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Jon Kopaloff / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

– Nos, én visszavonulok.
– Neee!
– De, valószínűleg  igen.
– Komolyan gondolja, vagy viccel velem?
– Elég komolyan beszélek, igen. De attól függ… Ha az angyalok elém hoznak egy arany tintával írt forgatókönyvet, amiről azt érzem, hogy fontos lenne, hogy az emberek láthassák, akkor talán, talán folytatom az utam, de most szünetet tartok. Nagyon szeretem a csendes életem, nagyon szeretek képeket festeni vásznakra, és nagyon szeretem a spirituális életemet és úgy érzem – és ilyet aligha fog bármelyik másik híresség szájából hallani, amíg világ a világ – elég az, amim van. Eleget tettem. Elég vagyok.

– nyilatkozta Jim Carrey az Access Hollywoodnak adott interjújában, amikor a riporter arról beszélt neki, hogy Dolly Parton szeretné, ha Carrey alakítaná partnerét az életéről szóló filmben.

Hogy tényleg komolyan gondolja-e vagy áprilisi tréfa csupán, azt egyelőre nem tudni, de a beszélgetésben nem tűnt úgy, mintha viccelne. Carrey a napokban nem először szerepel: Will Smith botrányával kapcsolatban is nyilatkozott, közölte, hogy ő biztosan beperelte volna a pofozkodó színészt. Carrey legközelebb a Sonic, a sündisznó 2-ben lesz mozikban látható, utána viszont, ha tartja magát a mostani nyilatkozatához, jó eséllyel egy ideig legfeljebb festményeinek örülhetnek a rajongók.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik