Kultúra

Saját sorozatot kap a Bridgerton Charlotte királynője, már a főszereplő is megvan

Netflix
Netflix

A Netflix kimaxolja a Bridgerton sikereit, és nem csak a könyvsorozat egyes darabjait feldolgozó fő történet kapja meg a saját évadjait, de a történet univerzuma tovább bővül az események középpontjában álló uralkodónő, Charlotte királynő előzménytörténetével.

A spinoff híre nem újdonság, már tavaly májusban bejelentették, ám mostanra a projekt a gyártási szakaszhoz ért, így a Netflix bejelentett néhány szereplőt is. A fősorozatban a királynőt alakító Golda Rosheuvel a spinoffban is látható lesz, csakúgy mint Adjoa Andoh Lady Danburyként és Ruth Gemmell a Bridgerton lányok anyjaként, Lady Bridgertonként. A fiatal Charlotte királynő szerepét pedig India Ria Amarteifio kapta meg, aki olyan sorozatokban szerepelt korábban, mint a Sex Education vagy a Line of Duty.

Az egyelőre cím nélküli spinoffot ugyanúgy Shonda Rhimes írja, mint a Bridgerton-széria egészét, és Charlotte fiatalkorát, valamint György királlyal kötött házasságát, annak társadalmi hatásait meséli majd el. A fiatal Györgyöt Corey Mylchreest játssza majd, akinek ez lesz az első ennyire fontos szerepe, a fiatal Lady Danburyt alakító Arsema Thomasnak pedig ez lesz a debütálása.

Feltűnik még Michelle Fairley, Sam Clemmett, Richard Cunningham, Tunji Kasim, Rob Maloney, Cyril Nri és Hugh Sachs. Shonda Rhimes showrunnere is lesz a sorozatnak, a rendező és executive producer Tom Verica lesz, utóbbi szerepben Betsy Beersszel osztozva.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik