Kultúra

Kis Grófo az RTL Klubon biztat szavazásra, válaszul Orbán vette elő egy régi közös képüket

RTL Magyarország / Facebook
RTL Magyarország / Facebook
Közel a kampányfinis.

Épp egy héttel ezelőtt, Persze, hogy szavazok! címmel indított reklámkampányt az RTL Magyarország, amihez az elmúlt napokban számos, a tévképernyőkről, illetve a magyar művészeti életből jól ismert arc (videóik a Facebook-on, a #perszehogyszavazok hashtag mögött itt láthatók), köztük Csonka András, Sebestyén Balázs, az RTL Klub híradósai, Nótár Mary, illetve Kis Grófo is csatlakozott.

A még mindig csak huszonkilenc éves énekes az alig félperces felvételen kijelentette:

Nagyon fontos az, hogy milyen országban élünk és kik képviselik ezt az országot. Négyévente mindenkinek van lehetősége és esélye arra, hogy tegyen egy X-et. Most mindenki tegye meg, illetve négyévente újra menjen el és tegye meg. Sorsdöntő is lehet akár. Ahogy teltek az évek, tudatosult bennem az, hogy mennyire is fontos az, hogy az ember elmenjen, és igenis szavazzon.

A pártok mellett állást nem foglaló, mindössze a szavazás fontosságára figyelmet irányító videósorozat megjelenése után alig néhány nappal most Orbán Viktor Facebook-oldalán jelent meg egy korábban a zenésszel a Várban készített közös fotója:

Kis Grófo hétfőn egyébként Jász-Nagykun-Szolnok megye 1. számú választókerületének képviselője, a Fidesz színeiben újra harcba szálló Dr. Kállai Mária mellett állt ki, tavaly ősszel pedig Szijjártó Péter vele fokozta a hangulatot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik