Kultúra

Véget ért az RTL Klubon A Tanár, félmilliós nézettséggel búcsúzott

RTL Magyarország
RTL Magyarország

Szombat este befejeződött az RTL Klubon a csatorna A Tanár című saját gyártású sorozata. A negyedik, záró évad 14,8%-kal és több mintöbb mint félmillió nézővel búcsúzott a nézőktől, míg a teljes évad 13,7%-os átlagos közönségaránnyal futott a fő célcsoportban. A sorozat 4. évadja online is népszerű volt: több mint 400 ezer videoindítást generált az RTL Most oldalán.

A múlt héten is az RTL Klub volt a legnézettebb főműsoridős csatorna a 18-49 évesek körében és csoportszinten is az RTL Magyarország vitte a hetet: 29%-os lineáris közönségaránnyal, megelőzve a TV2 27,5%-át. Az RTL Híradó átlagosan 22,3%-os közönségarányt ért el a 18-49 évesek körében, míg a teljes lakosságban átlagosan 748 ezren követték figyelemmel az élő hírműsort. A Híradó és a Fókusz online is kiemelkedően szerepelt, az RTL Híradó 116 ezer, míg a Fókusz 110 ezres videóindítást generált az elmúlt héten.

A hétköznap estéken a Keresztanyu továbbra is kiemelkedő, 16,8%-os nézettséget szállított. A hét legnézettebb filmje is az RTL Klubon futott: a vasárnapi Bosszúállókat nézték legtöbben.

Forrás:  Nielsen Közönségmérés, Gemius Prism

Ajánlott videó

Olvasói sztorik