Kultúra

Taron Egerton előadás közben ájult el a londoni West End színpadán

WIKTOR SZYMANOWICZ / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP
WIKTOR SZYMANOWICZ / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP
Nem sikerült túl jól a bemutató, ám a színész már jól van, ma este vissza is tér a színpadra.

Ájultan esett össze West End-beli debütálása estéjén Taron Egerton, a színészt a helyszínen el kellett látni, és nem tudta folytatni a darabot – írja a Guardian. 

Egerton tegnap lépett fel először a patinás londoni színház színpadán Mike Bartlett Cock című darabjában, amikor nem sokkal a vége előtt egyszer csak elájult a színpadon. A nézőtéren tartózkodott egy orvos, aki azonnal a színész segítségére sietett, és ellátta őt a színfalak mögött. A darab 40 percig állt, akkor jelentették be, hogy folytatják, ám Egerton nélkül, Joel Harper-Jackson ugrott be a helyére a fennmaradó negyed órára.

A színész azóta Twitteren osztott meg egy kis helyzetjelentést állapotáról, igaz, arról nem árult el részleteket, mi okozta pontosan a problémát. Azt írta, hogy csak a nyaka és az egója szenvedett kisebb megrázkódtatást, de egyébként teljesen jól van. Szeretné azt hallani a szemtanúktól, hogy a mindent elsöprő előadásmódja okozhatta a rövidzárlatot, a kudarc pedig elég harciassá tette: a poszt szerint kellő bosszúszomjjal tér vissza már a ma esti előadásban, hogy ne csak három felvonásban mutathassa meg mit tud, hanem az összesben. A színész tizenkét héten át játssza majd  M szerepét, egy meleg férfiét, akinek a barátja beleszeret egy nőbe.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik