Kultúra

Kiss Ádám lesz az Észbontók műsorvezetője

MTVA / Zih Zsolt
MTVA / Zih Zsolt
Jubileumi évaddal tér vissza a népszerű műsor, emellett március végén érkezik a Viasat 2 és a Viasat Film is.

Változásokkal és nagy visszatérőkkel indítja a tavaszt a Viasat-család, két csatorna is átalakul, egy ismert közönségkedvencet pedig új műsorvezetővel hoznak vissza – derült ki az Antenna Entertainment közleményéből.

Március 24-től két csatornát érint a változás az Antenna Group magyarországi portfóliójában:

a Sony Max Viasat 2, a Sony Movie Channel Viasat Film néven szórakoztatja tovább a hazai közönséget.

A Viasat 3 emellett egy közönségkedvencet is visszahoz: tavasszal jubileumi évaddal tér vissza az egyik legsikeresebb saját gyártású produkciójuk, az Észbontók, amelyben a játékosokat és a versenyzők észjárását kifürkésző celebeket új házigazda, Kiss Ádám várja majd. Az új évad előtt megjelenik az Észbontók Best Of is, amelyben az elmúlt évadok emlékezetes pillanataival és visszatérő hírességekkel hangol a csatorna a premierre.

Nagyon örülök, hogy részese lehetek az Észbontóknak és a jubileumi évadnak, hiszen a humor a lételemem, ennek a műsornak pedig egyetlen célja van: hogy megnevettesse a nézőket és a játékosokat is. Bár számomra az IQ csak egy számot jelent, köszönöm a lehetőséget, hogy egy olyan műsor házigazdája lehetek, ahol végre én is okosnak érezhetem magam

– nyilatkozta új feladatáról a humorista, aki Kovács Áront váltja a műsorvezetői poszton.

A Sony Max helyére érkező Viasat 2 elsősorban a női közönséget célozza majd tartalmaival. A romantikus vígjátékok és főzőműsorok mellett vadonatúj dráma- és bűnügyi sorozatok, valamint valóságshowk várják a nézőket. A Sony Movie Channelt felváltó Viasat Film mozis kasszasikereket, klasszikus és kultikus filmeket tűz műsorra, de tematikus hetek és filmmaratonok is helyet kapnak a kínálatban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik