Kultúra koronavírus

Az omikron Jared Leto vámpírját sem kímélte

SONY PICTURES ENTERTAINMENT (SPE / COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP
SONY PICTURES ENTERTAINMENT (SPE / COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP
Csúszik a Morbius, január helyett április elsején éri csak el a mozikat a Sony szuperhősfilmje.

Az omikron vírusvariáns gyors terjedése miatt a Sony Picturesnél úgy döntöttek, hogy mégsem küldik mozikba a Morbiust január végén, így a jelen állás szerint csak április elsején látható majd Jared Leto vámpírja – írja a Hollywood Reporter.

Ezzel a Sony szuperhősfilmje lassan két éves csúszásban van a járvány miatt, eredetileg ugyanis 2020 júliusában érte volna el a mozikat a Morbius, amely előbb júliusra, majd 2021 márciusára csúszott, hogy onnan októberre kerüljön át a bemutató. Egy ideig úgy festett, hogy január 27-én tényleg bemutatják, a stúdiónál azonban úgy döntöttek, hogy az egyre romló amerikai járványadatok és az új variáns gyors terjedése miatt április 1-re halasztják a bemutatót.

A Daniel Espinosa által jegyzett Morbiusban Jared Leto egy halálos beteg tudóst alakít, aki véletlenül vámpírrá változtatja magát egy új gyógymód kipróbálása közben. A Marvel-képregényekben Morbius Venomhoz hasonló antihős, aki Pókember életét nehezíti meg. Leto mellett feltűnik a filmben Michael Keaton, Jared Harris, Adria Arjona és Matt Smith is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik