Kultúra

Egy ház történetét mutatja majd be az utóbbi évek legmeglepőbbnek tűnő minisorozata

Netflix
Netflix
A stop motion-technikával készülő The House három történetet mutat majd be.

Megérkezett a Netflix fekete komédiaként beharangozott sorozata, a The House (A ház) első előzetese. A brit filmes szcéna fontos díjával, a BAFTA-val elismert Nexus Studios munkájaként születő három történetet három különböző rendező(páros) készíti: az elsőt Emma de Swaef és Marc Roels, a középsőt Niki Lindroth von Bahr, a záróepizódot pedig Paloma Baeza jegyzi majd.

A házban zajló történetek három különböző idősíkban játszódnak: előbb egy jó eséllyel a XIX. században élt négytagú család mindennapjait követhetjük nyomon, majd napjainkba ugrunk előre, ahol a főszereplő egy ingatlanfejlesztő patkány, akinek a felújított ház sikeres eladása helyett váratlan vendégekkel kell megküzdenie.

A legsötétebb epizód egyértelműen a harmadik lesz, hiszen itt egy, a patkányhoz hasonlóan szintén emberi tulajdonságokkal felruházott macskát, Rosát ismerjük meg, akinek legfőbb célja, hogy a házat az utolsó szögig korhűen helyreállítsa, a folyamat azonban nem egyszerű.

A szereplők hangját Matthew Goode mellett Helena Bonham Carter, Miranda Richardson, Will Sharpe és Mia Goth adja majd, a premierere pedig már csak alig egy hónapot kell várni, az epizódok január 14-én ugyanis már biztosan elérhetők lesznek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik