Kultúra

Jennifer Anistont annyira felkavarták az emlékek, többször is kisétált a reunion forgatásáról

KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Jennifer Anistont váratlanul érte, hogy mennyire felkavarták az emlékek a Jóbarátok: Újra együtt forgatásán, ahol többször annyira elérzékenyült, hogy ki kellett mennie megnyugodni.

Fogalmam sincs, hogy tudták megvágni.

Aniston a Hollywood Reporternek adott nagyinterjúban beszélt az emlékekről.

Az időutazás nehéz dolog. Annyira naivak voltunk, ahogy úgy álltunk a dolog elé, hogy mennyire jó buli lesz, összerakják a díszleteket, épp olyanra, amilyenek voltak. Aztán odamész, és eszedbe jut, hogy nahát, milyen régen nem gondoltam arra az időszakra, amikor utoljára itt jártam. Meglepődtem, mert olyan volt, hogy »hello, múlt, emlékszel rám? Emlékszel, mekkora szívás volt? Azt hitted, minden előtted áll, és az élet egyszerűen csodálatos lesz, és aztán életed talán legnehezebb időszakán mentél keresztül”

– idézte fel Aniston, hozzátéve, hogy eleve is könnyen elérzékenyül, így többször is kisétált a forgatás közben. Azt nem fejtette ki, hogy konkrétabban mi kavarta fel ennyire, csak annyit mondott, hogy személyes élmények voltak azzal kapcsolatban, hogy mit várt a jövőtől, és hogy az mennyire nem jött be. De kiemelte azt is, hogy bármi áldás lehet, ha az ember képes úgy nézni a hullámhegyekre és -völgyekre, amiket az élet hoz.

És ha az a sok minden nem történt volna meg, nem lennék ma az a nő, aki vagyok.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik