Jesse Grant / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Kultúra

Colin Farrell Pingvinje külön sorozatot kap

Colin Farrell a Robert Pattinson főszereplésével készült, és 2022 márciusában debütáló The Batman című produkcióban játszotta el először a gonosz karaktert. Az HBO streamingszolgáltatása azonban külön spinoff sorozatot szentel annak a történetnek, hogy Pingvin hogyan vette át a gothami alvilág fölötti hatalmat. A sorozatban Farrell nemcsak színészként, hanem executive producerként is szerepel a stáblistán. A forgatókönyvet Lauren LeFranc írja. Farrell mellett Matt Reeves, az új Batman-film rendezője, és a film producere, Dylan Clark is executive producere lesz a sorozatnak, írja a Variety alapján az MTI.

Colin Farrellt a közönség olyan sikeres filmszerepeiről ismerheti, mint az Erőszakik vagy A homár. A televízióban legutóbb az Északi vizeken című kosztümös kalandfilm-szériában volt látható, de korábban az HBO A törvény nevében című sorozatának második évadában is szerepelt. Mostanában Martin McDonough új rendezésében a Banshees of Inisherin című drámát forgatta Brendan Gleesonnal, akivel az Erőszakikban játszott együtt.

Pingvin a Batman-történetek egyik fontos alvilági karaktere, korábban olyan színészek alakították, mint Burgess Meredith, Danny DeVito és Robin Lord Taylor.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!