Kultúra

A Pókember után Fred Astaire bőrébe bújik Tom Holland

Michael Tran / AFP
Michael Tran / AFP
Tánccipőre cseréli a pókhálót a 25 éves brit színész.

Minden idők egyik legnagyobb tánccsillagát, Fred Astaire-t játszhatja el Tom Holland, a 25 éves színész maga erősítette meg a híreszteléseket az AP interjújában – írja a Variety.

A készülő filmmel kapcsolatban egyelőre ezen kívül túl sok mindent nem tudni, az viszont biztos, hogy a Sony készíti, és egyelőre még olyan korai fázisában van, hogy Holland sem kapta meg a forgatókönyvét. Magától Hollandtól sem áll távol a musicalek világa: képzett táncos, színészi karrierjét egyből a londoni West Enden indította, ahol 22 éves korában megkapta a Billy Elliot musical főszerepét. 2017-ben a Lip Sync Battle című műsorban Gene Kelly és Rihanna rettentő bizarr keverékét adva elő, ám affelől nem hagyott kétséget, hogy táncolni azt tud.

Nem ez az egyetlen projekt, amely a táncosról készül: egy másik filmben Jamie Bell fogja alakítani Astaire-t Margaret Qualley mellett, aki Ginger Rogers szerepében tűnik majd fel, és a duó közösé éveiről szól majd.

Holland jelenleg épp a Pókember: Nincs hazaút című szuperhősfilmjét reklámozza, amely jövő héten éri el a világ mozijait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik