Kultúra

Alec Baldwin azt állítja, hogy nem húzta meg a ravaszt

RICH POLK / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
RICH POLK / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
A színész álláspontja szerint magától sült el a gyilkos fegyver.

Újabb részleteket csepegtettek a ma este megjelenő Alec Baldwin-nagyinterjúból, amelynek már az előzeteséből kiderül egy eddig nem ismert tény: a színész állítása szerint magától sült el az a fegyver, amely kioltotta Halyna Hutchins életét, ő ugyanis nem húzta meg a ravaszt.

Nem, nem, nem, nem. Sose fognék fegyvert senkire úgy, hogy meg is húzom a ravaszt

– szögezi le határozottan az interjúban. Az ABC riportere, George Stephanopoulos kérdésére azt is elmondja, hogy ez a legrosszabb dolog, ami valaha történt az életében. Az már az előzetesből is átjön, hogy a nyolcvanperces interjú rendkívül érzelmesre sikeredett, az ízelítő képsorok is arról árulkodnak, hogy a színész a beszélgetés során többször elsírja magát.

Baldwin október végén a Rust című western forgatásán ölte meg véletlenül Halyna Hutchins operatőrt, amikor a kellékfegyverből egyelőre tisztázatlan okok miatt éles lőszer repült ki. A színész azóta nem adott interjút, leszámítva azt, amikor az őt követő paparazzik előtt a kocsiból kipattanva válaszolt néhány kérdésükre, és megkérte őket, hogy ne zaklassák családját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik