Kultúra koronavírus

Forgács Gábor a rák után a koronavírussal is elbánt

Zih Zsolt / MTVA
Zih Zsolt / MTVA

Forgács Gáborról júniusban írtuk meg, hogy újra dolgozik, miután a szervezetében 2020 márciusa végén diagnosztizáltak áttétes prosztatarákot. A 73 éves színész-humorista több műtéten és kemoterápián is átesett, de végül szerencsére legyőzte a kórt. Most azonban azt nyilatkozta a Blikknek, újra kórházba került, miután augusztusban elkapta a koronavírust.

Minden óvintézkedést betartottam, mégis valahogy elkaptam a Covidot. Meggyőződésem, hogy a két Pfizer-oltásnak köszönhetően úsztam meg viszonylag könnyen a fertőzést, mert bár kórházba is kerültem néhány napra, nem voltak komoly tüneteim. A csípőm fájt nagyon, de hogy ennek a vírus volt-e az oka, máig nem tudom. Mindenesetre a biztonság kedvéért kaptam egy csomó vitamint és oxigént is a békasegg, akarom mondani a békesség kedvéért, hogy megkönnyítsék a légzésem, de három nap után haza is engedtek

– mondta Forgács Gábor.

A színész azt is hozzátette, a fellépések hiánya miatt elapadtak a bevételi forrásai, viszont legalább a kontroll-eredményei jók, így úgy érzi, „újra süt a nap”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik