Kultúra koronavírus

Lemondta az összes koncertjét Deák Bill Gyula

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu

Feleségével ismét bezárkózik Deák Bill Gyula, a döntésben nagy szerepe volt neje és saját betegségének, valamint annak is, hogy Kóbor János kórházba kerülésének híre megrémisztette őket, írja a Blikk.

Megint bezárkóztunk, nem bízunk a véletlenre semmit. Nagyon féltem a feleségem, akinek infarktusa volt és tüdőbetegsége is van, még véletlenül sem akarok hazahozni semmit. Noha mindketten megkaptuk a harmadik covid-oltást, sőt, be vagyunk oltva tüdőgyulladás és influenza ellen is, még vásárolni sem megyünk ki

– magyarázta a zenész.

Hozzátette, van segítségük, aki eljár boltba, ha kell.

Hallotta, hogy Kóbor János kórházba került, nagyon drukkol neki.

Semmiképpen nem szeretném megkockáztatni, hogy elkapjam a vírust vagy hazahozzak valamit a feleségemnek, ezért akármilyen nehéz is, maradunk itthon. Minden koncertemet lemondtam, egyelőre nem látom, mikor állhatok újra a színpadon, de hát most ez van, ehhez a helyzethez kell alkalmazkodnunk

– mondta az énekes.

Otthon nem nagyon ír dallamokat, az valahogy most nem megy neki, de sokat beszélgetnek a feleségével, olvas, zenét hallgat és a sportot néz.

Deák Bill Gyula azt mondja, nem szeret panaszkodni, és bár őt is megviseli a helyzet, hogy zenészként most nincs bevételi forrása, a tartalékai egyelőre kitartanak.

Kapcsolódó
Deák Bill Gyula: A tengernyi szeretet tart életben
A Király szól most nektek szeretetről és gizdaságról, tehetségről és kutatásról, szívről és infarktusról, lábról és szemről, lentről és fentről, Dönciről és Rudiról, Radics Béláról és Bencsik Samuról, Kőbányáról és Fradiról. Rossz vér. Nagyinterjú.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik