Kultúra

Kristen Stewart szerint eddig csak öt jó filmje volt

Theo Wargo / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Theo Wargo / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
A színésznő úgy véli, sokkal több rossz filmben játszott eddig, mint jóban.

Kristen Stewart egyáltalán nem gondolja, hogy csupa jó film szegélyezi karrierjét: a Sunday Timesnak adott interjújában mindössze filmjei tíz százalékát nevezte jónak. A jelenleg épp a Spencert népszerűsítő színésznőt karrierjéről faggatták, meglepő válaszából kiderült, hogy nincs túlzottan oda a saját filmjeiért.

Zsákbamacska az egész. Szerintem eddig nagyjából öt igazán jó filmem volt a 45-50 munkámból. Olyan, amire azt mondtam, hogy ez a film az elejétől a végéig gyönyörű munka.

Azt, hogy pontosan melyik ez az öt film, nem árulta el, ám kettő személyes kedvencét azért megosztotta: a Sils Maria felhői és A stylist című filmjeire büszke a leginkább. Hozzátette: mindez nem jelenti azt, hogy megbánta volna a többit, de azért akad olyan, amit igen. A megbánás oka azonban elsősorban nem abban keresendő, hogy rossz kritikákat kaptak volna ezek a filmek, Stewart szerint inkább abban, hogy nem érezte jól magát a forgatásokon.

A legrosszabb az, amikor egy munka kellős közepén állsz, és pontosan tudod, hogy rossz film lesz belőle, de ki kell tartanod a végéig

– osztotta meg nehézségeit a karrierjével kapcsolatban. A lap természetesen megkérdezte, mely filmekre utalt, ám a színésznő elutasította a válaszadást arra hivatkozva, hogy nem tartja magát gonosz embernek, így nem fog másokat kellemetlen helyzetbe hozni.

Stewart legközelebb november 11-én látható majd a magyarországi mozikban, akkor mutatják be a Spencert, amelyben a színésznő Diana hercegnét alakítja majd.

Kapcsolódó
Hol van már az Alkonyat? Kristen Stewart úgy definiálta újra magát, hogy azt tanítani kellene
Bár a legtöbben ma is csípőből a hírhedt vámpírrománcra asszociálnak, a ma 30 éves Kristen Stewart már az Alkonyat előtt is menő volt, azóta pedig csak még menőbb lett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik