Kultúra

Drágább lett a magyaroknak a Netflix

Netflix
Netflix
A streaming-óriás néhány nappal ezelőtt árat emelt, a változás azonban egyelőre még nem látszik mindenkinél.

Aki egyszer előfizet a Netflixre, az többé nem alszik – tartja az ősi kazah mondás, nem mindegy azonban, hogy ez havi szinten mennyivel apasztja a pénztárcánkat.

A SorozatWiki híre szerint az elmúlt napokban számos magyar felhasználó számolt be az árak emelkedéséről. Az oldal kiderítette, hogy az október 7. után csatlakozó felhasználók a legolcsóbb, HD-felbontást nem adó alapcsomagot továbbra is 2490 forintért vehetik igénybe,

a Standard-ért azonban háromszáz (3190 helyett 3490), a Prémiumért pedig ötszáz (3990 helyett 4490) forinttal többet kell fizetniük.

A jelenlegi előfizetőknek sincs okuk az örömre, a változások ugyanis náluk is fokozatosan életbe lépnek, az árnövekedésről azonban a változás előtt harminc nappal mindenkit e-mailben értesítenek, így ha a levél nem csúszik be a spam mappába, akkor az senkit sem fog felkészületlenül érni.

A Netflix 2016 januári magyarországi megjelenése óta itthon nem emelt árat, most, közel hat év után azonban már mi sem maradtunk ki a világ számos más országában már az év korábbi szakaszaiban megtörtént változásokból.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik