Kultúra

Idén is Budapestre jönnek a környező országok legjobb fiatal zenészei

BUSH
BUSH
A BUSH keretein belül csütörtökön és pénteken negyven előadó játszik a fővárosban.

A Budapest Showcase Hub (BUSH) minden évben Magyarország és Kelet-Európa legmenőbb bandáit mutatja be a szakmának és nagyközönségnek. Nem lesz ez másként idén sem, sőt, a fesztivál a tavaly a vírus miatt online térbe való költözése után idén újra Budapest legfelkapottabb, vagy épp legérdekesebb helyeire költözik, teret adva tizenhárom ország negyven előadójának.

A jól ismert klubok (A38, Fészek, Gödör, Központ, Toldi, Turbina) mellett a nemrég elkészült Rumbach Sebestyén utcai zsinagógában, illetve a Paulay Ede utcai Rézkígyóban feltűnő zenekarok közti magyar vonalat többek közt a Mayberian Sanskülotts, Barabás Lőrinc solo setje, az Amoeba, illetve az Aron Andras & The Black Circle Orchestra képviseli, a külföldi felhozatalból pedig kiemelkedik majd a csütörtök késő este a Rumbach zsinagógában játszó német Niklas Paschburg, aki a klasszikus, illetve az elektronikus zene találkozásából hoz létre valami egyedit.

A fellépők listája a BUSH hivatalos honlapján olvasható. Jegyek ugyanitt vásárolhatók: a kétnapos esemény koncertjeire szóló bérlet elővételben 7990 forintba kerül, a napijegyekért pedig 4990 forintot kell fizetni.

A BUSH nem csak koncerteket, de egy egész zenei konferenciát is magában foglal, ahol előadásokon és workshopokon át mutatkozik be az európai zenei színtér – az ezekre való bejutást a Pro jegyek teszik lehetővé: a bérlet ára elővételben 15900, a napijegyé pedig 8900 forint.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik