Kultúra

Jakabos Zsuzsanna sellőnek áll a Follow The Flow kedvéért – klippremier

Csillogó pikkelyek és sellőuszony a Balatonban? Naná, hogy – még ha csak némi nyáridéző szerelmes fantáziában is. A Follow The Flow Tőlem ne! című dalának új videoklipjében maga Jakabos Zsuzsa olimpikonunk bújt hableányjelmezbe, míg a zenekar tagjai inkább a víz felett vagánykodtak jet skizve és vitorlázva, ami azért így is igényelt némi bevállalósságot.

Nem vállaltam még be ennyi dolgot egy klipért sem eddig. Elektromos jet skin 50 km/h-val verettem a vízen úgy, hogy életemben először ültem ilyenen, ruhástul ugrottam a 18 fokos Balatonba. Súlyokkal pakoltuk meg a nadrágom zsebeit, és egy 15 kilós kézi súllyal próbáltak a víz alatt tartani és merülésre bírni az uszodai forgatás alatt

– mondta el Szakács Gergő hozzátéve, hogy a dal azokról a szerelmekről szól, amelyeknek nem akadály az sem, ha messzire sodorja a szerelmeseket az élet. A Follow The Flow izgalmas időszakot zárt a klip megjelenése előtt: nemrég kiadták Ég és föld című új lemezüket, kétszer is óriási show-t csináltak a Budapest Park színpadán, ott voltak minden nyári fesztiválon, most pedig a téli szezon klubkoncertjeire készülnek. Talán épp ezért idézi ennyire a legszebb nyári napokat a klip, mely a 24.hu-n látható először, íme:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik