Kultúra

Kikerült Ben Affleck és Matt Damon csókja Az utolsó párbajból

Marco BERTORELLO / AFP
Marco BERTORELLO / AFP
Az utolsó párbaj eredetileg tartalmazott volna egy olyan jelenetet, ahol Damon megcsókolja Afflecket, ám Ridley Scott végül térdelésre cserélte a csókot.

Kis híján elcsattant Ben Affleck és Matt Damon első csókja Az utolsó párbaj című filmben, ám Ridley Scott túl zavarónak találta a jelenetet – derült ki az Entertainment Tonight interjújából, amelyet a két színésszel és a film egyik forgatókönyvírójával, Nicole Holofcenerrel készítettek.

Az utolsó párbajban Damon Jean de Carrouges, francia lovag szerepében tűnik fel, Affleck pedig Pierre d’Alençon grófot alakítja, aki bíráskodik a lovag feleségének megerőszakolása ügyében. A forgatókönyvben eredetileg lett volna egy jelenet, amikor a párbaj előtti szertartás részeként Damon szájon csókoltja Afflecket. Scott végül elvetette ezt a változatot, mivel úgy gondolta, túlságosan összezavarná a nézőket a jelenet, így végül a csókból az lett, hogy Damon térdet hajt a gróf előtt.

Ez lehetett volna az első filmes csókunk

– nyilatkozta Damon, mire Affleck azt válaszolta, hogy így erre még várni kell.

Az utolsó párbajt október 14-én mutatják be a magyar mozik, a két színész mellett Jodie Comer és Adam Driver alakítják a főszerepeket a 14. századi Franciaországban játszódó történetben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik