Kultúra

Minden magyar multiplexben vetítik majd a Gyurcsány-filmet

Elkxrtuk / Facebook
Elkxrtuk / Facebook
Kálomista ennek ellenére továbbra is arra hivatkozik, hogy a mozik nem akarják bemutatni az Elk*rtuk-ot.

A producer már a múlt héten megállapodott az ország legnagyobb mozihálózatával, de még mindig arról beszél, hogy politikai okokból nem vetítik a filmjét – tudta meg a Népszava.

A HírTV szerint Kálomista szerdán úgy nyilatkozott, hogy

ideológiai alapon, politikai eszközökkel akarnak kinyírni egy filmet,

hiszen azt csak a Corvin moziban, és mindössze két időpontban vetítik majd, így az embereknek lehetőségük sem lesz megnézni azt.

A Cinema City marketing- és PR-igazgatója a Népszavának ezzel szemben arról beszélt, hogy már a múlt héten megegyezés született a vetítésekről, így október 21-től a hálózat minden egyes mozija vetíteni fogja.

Kálomista néhány nappal ezelőtt arról is beszélt, hogy a filmet valójában nem a Budapest Film mozihálózat, és nem is annak tulajdonosa, a főváros, hanem

személyesen Karácsony Gergely, valamint Gyurcsány Ferenc próbálja meg letiltani a vászonról.

Egy tíz nappal ezelőtt megjelent interjúban a szakembernek még egy ennél jóval unortodoxabb kijelentésre is futotta, hiszen miután arról beszélt, hogy az Európai Unióhoz fordul majd az állítólagos cenzúra miatt, így fogalmazott:

Őszöd után a tüntetők közé lőttek, most meg a filmem szemét akarják kilőni?

Az Elk*rtuk-ra a gerillamarketingnek köszönhetően egyébként már most, három héttel a premier előtt is lehet jegyet váltani, kérdés azonban, hogy mennyi nézőt vonz majd az év egyik legsűrűbb műsorhetében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik