Kultúra

Eddig nem látott képek kerültek a Dűne új előzetesébe

Youtube
Youtube
A két és fél perces anyag célzottan a kínai nézők kedvéért készült.

A világ szerencsésebb részén egy hete már látható Dűne Magyarországon, illetve számos másik országban csak október 22-től lesz látható a mozikban, így a rajongók minden új előzetesre, vagy pillanatfotóra úgy ugranak, mintha a rég nem látott kedvenc édességük tűnne fel a boltok polcain. Ez persze érthető, hiszen a világszerte sokmilliós rajongótáborral rendelkező könyvsorozat új adaptációjának premierét a koronavírus-járvány miatt korábban már többször is eltolták.

A film eddig nem ismert részeleteit most egy, a kínai mozinézők kedvéért készített két és fél perces előzetes mutatja be, amiben nem csak a legendás homokférgeket is láthatjuk, de Paul Atreides fejébe is bepillanthatunk.

A kínai a világ leggyorsabban növekvő, ma már legnagyobbjának számító filmpiaca, ahol a hollywoodi stúdiók az elmúlt években minden követ megmozgatnak azért, hogy minél több embert vonzzanak a vetítőtermekbe. Erre szükség is lesz, hiszen a 165 millió dollárból készült Dűne eddig 35,8 milliót kalapozott össze a világ különböző országaiban, a legnagyobb piacokon – Európa jó részén, Kínában, illetve az Egyesült Államokban – azonban még egy teljes hónapot kell Villeneuve filmjére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik