Kultúra

Daniel Craig: Ne legyen női Bond

Brian Ach / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Brian Ach / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Utoljára játssza a 007-es ügynököt Daniel Craig a rövidesen a mozikba kerülő Bond-filmben, és mivel még nem tudni, ki lesz az új Bond, tőle is megkérdezték a Radio Timesnak adott interjúban, mit szólna egy női Bondhoz.

A válasz erre nagyon egyszerű. Egyszerűen jobb szerepeket kellene adni a nőknek és a színes bőrű színészeknek. Miért kellene egy nőnek James Bondot játszania, ha kellene egy ugyanolyan jó szerep, mint James Bond, de egy nőnek?

– mondta erre a színész.

Kapcsolódó
Aligha lesz nő az új 007-es, de egészen új James Bond-éra jön
Daniel Craig utolsó Bond-filmje hamarosan debütál a mozikban, az őt követő Bond pedig vélhetően újradefiniálja majd a karaktert.

A legújabb Bond-film, a Nincs időnk meghalni alkotógárdájához menet közben csatlakozott a Fleabagből ismert Phoebe Waller-Bridge, hogy segítsen a forgatókönyvírásban, Craig pedig arról is beszélt, hogy tökéletes választás volt:

Ördögi humora van. Az ő hatása sok mindent áthat a filmben. Fantasztikusan megoldotta, hogy a thriller megmaradjon thrillernek és nagyon vicces is legyen. De Phoebe nem azért jött, hogy megváltoztassa Bondot. Biztosan azért jött, hogy feldobja, de ő Bond-rajongó – nem akarta más irányba terelni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik