Kultúra

Újabb sztár csatlakozott a Charlie és a csokigyár előzményfilmjének stábjához

Keegan-Michael Kay
Gage Skidmore
Keegan-Michael Kay
Gage Skidmore
A másfél év múlva érkező filmet a Paddington rendezője jegyzi, főszerepét pedig Timothée Chalamet kapta.

Tim Burton 2005-ben bemutatott filmje, a Charlie és a csokigyár világszerte instant klasszikussá vált, így némiképp meglepő, hogy a Warner Bros. először csak 2016-ban gondolt arra, hogy ideje lenne folytatást, vagy előzményfilmet készíteni hozzá. Végül az utóbbi mellett döntöttek, májusban pedig az is kiderült, hogy a főszerepben a Szólíts a neveden (2016) és a Lady Bird (2017) sztárja, a nemsokára mozikba kerülő The French Dispatch-csel, illetve a Dűnével még több rajongót szerző Timothée Chalamet tűnik majd fel.

Most a népes stáb egy újabb tagjának nevére derült fény: a Collider szerint biztosra vehető, hogy egy egyelőre nem részletezett szerepben a komikusként indult, de htárait egyre inkább feszegető Keegan-Michael Key tűnik majd fel, a rendezői székben pedig Paul King ül majd, aki korábban a Paddingtonnal, illetve annak folytatásával is nagyot futott a mozipénztáraknál.

A Willy Wonka korai éveit, így az umpa-lumpákkal való első találkozását is bemutató, jelenleg Wonka címen futó, néhány nappal ezelőtt már forgatni kezdett film a jelenlegi tervek szerint 2023. március 17-én mutatkozik majd be a tengerentúli mozikban, így a rajongóknak még biztosan hosszú időn át kell tűkön ülnie, mielőtt további fontos részletekre fény derülne.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik