Kultúra

Visszatér Ali G

FilmFour / Kalima Productions Gm / Collection ChristopheL via AFP
FilmFour / Kalima Productions Gm / Collection ChristopheL via AFP

Sacha Baron Cohen megerősítette Ali G visszatérését, miután júniusban színpadra lépett egy szigorúan titkos stand-up koncert erejéig. A 49 éves Cohen, aki a kitalált, gengszterutánzat karaktert megalkotta, most a GQ magazinnak beszélt a visszatérésről:

Igen, csak fel akartam menni a színpadra, és meg akartam nézni, milyen lenne Ali G a közönséggel. Nagyon jó móka volt

– mondta Cohen. Arra vonatkozóan, hogy számíthatunk-e rendes visszatérésre, ezt válaszolta: „Azt hiszem, igen. Azért lettem komikus, mert szerettem, hogy az emberek nevetnek a vicceimen. Ritkán hallok igazi nevetést. Amikor filmeket csinálok, három hónapot kell várnom, hogy halljam a közönség nevetését.”

Cohen a 90-es évek végén kezdett el fellépni Ali G-ként, mielőtt ismertté vált. Ezután saját műsort kapott The Ali G Show néven, ahol hírességekkel, politikusokkal és más közéleti személyiségekkel készített interjúkat, akik gyakran nem tudták, hogy Ali G egy kitalált karakter. 2007-ben visszavonultatta a karaktert, mert túlságosan felismerhetővé vált, és nem tudta volna többé megúszni az átveréseket.

Egy másik karaktert, Boratot viszont nyugdíjba küldött, és az idén is megerősítette, csak Trump miatt támasztotta fel a kazah riporter figuráját, akit nem tervez újra bevetni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik