Kultúra

Demeter Szilárdnak rossz híre van Bródy, Gálvölgyi, Cserhalmi és a többiek számára

Fülöp Dániel / 24.hu
Fülöp Dániel / 24.hu

A Mandineren üzent Demeter Szilárd az Élni hívlak című, az előválasztásra mozgósító videó résztvevőinek. A videóról megírtuk tegnap, hogy részt vesz benne többek között Gálvölgyi János, Pogány Judit, Mérő László, Péterfy Bori, Hegyi Barbara, Nagy Zsolt, Csákányi Eszter, Cserhalmi György, Bródy János, Lakatos Márk és Kulka János is, a Petőfi Kulturális Ügynökséget és a Petőfi Irodalmi Múzeumot is vezető miniszteri biztos pedig gyorsan meg is mondta a véleményét az egészről.

Kapcsolódó
Cserhalmi, Kulka, Bródy János és Lakatos Márk együtt bíztat az előválasztásra
A négyperces dalban Pogány Judit, Mérő László, és Péterfy Bori is feltűnik.

Demeter szerint ugyanis a klip csak a szereplők sérelmeiről, no meg a pénzről szól, és arról, hogy valójában csak egymásnak szeretnének kitüntetéseket osztogatni, de ezt a Fidesz miatt nem tehetik meg.

Van egy rossz hírem a kommunistákba oltott liberálisok utóvéd-csapata számára: nem a jobboldaltól kell tartaniuk. Ahhoz képest, amilyen szabadságban élhettek az elmúlt három kormányzati ciklus alatt, egy esetleges kormányváltást követően nekik annyi, na az lesz a pokol. Felfalják őket a saját kineveltjeik, akik ugyancsak egymásnak akarják adni az ösztöndíjakat, zsíros állásokat, miegymást

– mondja erre a NER kultúrpolitikájában főszereplővé előlépett Demeter Szilárd, és hozzáteszi:

Ezért őket fogják támadni. Mert a marxista baloldal mindig, minden időkben és mindehol ezt csinálta. Egymást nyírják ki. És legtöbbször a feltörekvő új kommunisták nyertek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik