Kultúra

A mumusról készül a Ruben Brandt rendezőjének új filmje

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu
A feledhetetlen képrablós banda után most a gyerekmesék ijesztő antihőse körül forognak az események Milorad Krstić készülő animációs filmjében.

A Mumus munkacímen készül Milorad Krstić, a Ruben Brandt, a gyűjtő rendezőjének új filmje, mely egy családi rajzfilm lesz időutazással és gyerek hősökkel, írja az Index. Krstić filmjében a tét ugyan nagy, a világ megmentése, ám a film így is teljesen családbarát és erőszakmentes.

Nagyon szeretem ezt a magyar szót, csodálatos a hangzása: mumus. Ahogy kimondom, már látom is magam előtt a figurát. Ő egy nagyon-nagyon gonosz ember, aki az egész világot akarja manipulálni

– mondta Krstić a készülő filmről, melyben, ahogy a Ruben Brandtban is, előforul majd jó néhány utalás más művészeti alkotásokra, főleg, hogy az időutazós tematika miatt adja magát, hogy az egyes történelmi korszakok jellegzetes formái és alkotásai előkerüljenek. A film jelenleg gyártás előtt áll, de Krstić addig sem unatkozik, egy élőszereplős nagyjátékfilmen dolgozik, a forgatókönyv vázlata már meg is van.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik