Kultúra

A Totem csúnyán kikapott nézettségben az RTL Klub sorozataitól

TV2
TV2
Még A mi kis falunk ismétlése is lenyomta a TV2 új kalandrealityjét.

Augusztus 22-én startolt el a TV2 új kalandrealityje, a Totem, amelynek első része finoman szólva sem nyűgözte le kollégánkat.

Kapcsolódó
Tipikusan „közben végig a telefonomat nyomkodom” műsor a Totem – legalábbis az első rész alapján
Megnéztük a TV2 új kalandreality műsorának, a Totemnek az indulását. A show-t – a magyar mondavilág szellemét felidézve – a Bakonyban forgatták.

A jelek szerint a tévénézőket sem kötötte le túlzottan a másodvonalbeli celebek erdei versengése, legalábbis a 34. heti nézettségi adatok mindenképp erre utalnak. Az augusztus 23-i héten nemcsak a Keresztanyu győzte le rendre hétköznap esténként a Totemet, de még az utána következő A mi kis falunk ismétlése is.

A kereskedelmileg legrelevánsabbnak tartott 18-49-es korosztályban hatalmas volt a különbség: a Keresztanyut több este is közel kétszer annyian nézték, mint a TV2 realityjét, de keddtől kezdődően még A mi kis falunk korábbi epizódjai is rendre fölé kerekedtek a riválisnak. A Keresztanyu itt átlagosan napi 222173-as nézettséget produkált, míg a Totem csak 131643-at.

Az erőviszonyok a 4+-os korcsoportban sem változtak jelentősen, amit mutat, hogy a Keresztanyu napi átlaga 669030 volt, míg a Totem pusztán 396450 nézővel kullogott utána.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik