Kultúra

Másfél hét után derült csak ki, hogy Bodrogi Gyulának elrepedtek a bordái

Hír TV
Hír TV
Eddig azt hitték, hogy csak zúzódásokat szenvedett.

A Nemzeti Színházban tartott próbák egyikén Bodrogi Gyula leesett egy színházi dobogóról – számoltunk be kilenc nappal ezelőtt a 87 éves színész balesetéről, amiről akkor még mindenki azt hitte, hogy mindössze egyszerű sérüléseket okozott.

A Nemzet Színésze két nappal később épp ezért már újra forgatni kezdett, és mindössze izomlázszerű fájdalmakról számolt be, most azonban kiderült, hogy a gond jóval nagyobb némi váll-, csukló- és bordafájdalomnál.

A Bors elérte ugyanis a Nemzet Színészét, akit a panaszai miatt – másfél héttel a történtek után – megröntgeneztek, illetve ultrahangos vizsgálatra küldtek, így kiderült, hogy

elrepedtek a bordái.

Bodrogi a lapnak arról mesélt, hogy kikapott az orvostól, amiért nem kért azonnal segítséget, de örül annak, hogy napról napra egyre jobban érzi magát, bár az orvosok szerint még két hetet kell várnia ahhoz, hogy jelentős változások álljanak be az állapotában.

Míg az elején több fájdalomcsillapítót kellett szednem, most már egyre kevesebb tablettához kell nyúlnom. Az egy ilyen dolog, ami megrepedhet, az meg is reped

– mondta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik