Kultúra

Amikor Tom Cruise kér engedélyt, hogy leszállhasson a kertedbe a helikopterével

LARS BARON / POOL / AFP
LARS BARON / POOL / AFP

A címbeli sztori egész pontosan megtörtént egy Alison Webb nevű brit nővel Warwickshire-ben, amikor hívást kapott, hogy egy meg nem nevezett VIP vendég szeretne leszállni a kertjében a helikopterével, mivel a közeli repülőteret ideiglenesen lezárták. Csak a leszállás után derült ki, hogy Tom Cruise-ról volt szó, aki forgatásra igyekezett Birminghambe.

Cruise fotózkodott a családdal, és ingyen helikopterutazásra vitte Webb és az élettársa gyermekeit is.

„Úgy gondoltam, hogy a gyerekek számára elég menő lenne, ha látnák, ahogy a helikopter leszáll a kertben” – mondta Alison Webb. „Tom Cruise csak megérkezett, kiszállt, és »Wow!« Egyenesen odament a gyerekekhez beszélgetni, aztán odajött hozzánk, könyökpacsizott, és köszönetet mondott.”

Amíg pedig Cruise a dolgára sietett, a pilóta elvitte egy körre a gyerekeket, Ms. Webb szerint pedig hihetetlen napjuk volt.

Tom Cruise a Mission: Impossible 7-et forgatja Angliában, és a BBC beszámol róla, hogy Birminghamben és a közeli városokban egymást érik a beszámolók, melyik étteremben látták Cruise-t a helyiek. A filmet a tervek szerint jövő májusban mutatják majd be.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik