Kultúra

Egy nő azzal vádolja R. Kellyt, hogy abortuszra kényszerítette

Antonio PEREZ / POOL / AFP
Antonio PEREZ / POOL / AFP

R. Kelly szexuális zaklatási ügyekkel és nemi erőszakkal kapcsolatos perének hétfői tárgyalási napján egy második vádló is vallomást tett, aki azt vallotta, hogy a sztár bántalmazta őt, tudatosan megfertőzte herpesszel, és abortuszra utasította. A névtelenséget kérő nő elmondta, hogy ötéves kapcsolata Kellyvel 2014-ben kezdődött, amikor 17 éves volt. Azt állította, hogy az énekes az élete minden részletét igyekezett irányítani, és megbüntette őt, ha nem engedelmeskedett. Az 54 éves énekes tagadta az ellene felhozott vádakat, ügyvédei pedig úgy állították be a vádlóit, mint groupie-kat, akik bosszúra szomjaznak, miután kapcsolatuk az R&B énekessel megromlott, írja a BBC.

A most 23 éves nő azt vallotta, hogy akkor ismerkedett meg az énekessel, amikor az a floridai Orlandóban egy koncert után meghívta őt a szállodai szobájába. Azt remélte, hogy meghallgatáson vehet részt nála, de a sztár nem engedte el, amíg nem szexelt vele. Az első találkozásuk után a nő (aki akkor 18 évesnek hazudta magát) elmondása szerint viszonyt kezdtek, és Kelly mindig videóra vette a szexuális együttléteket. A nő állítása szerint Kelly szigorú szabályok betartására kényszerítette, és ha nem engedelmeskedett, az énekes „megfenyítette” őt – néha olyan keményen elfenekelte, hogy „felszakadt a bőre” – mondta az esküdteknek. Amikor végül elmondta Kellynek, hogy kiskorú, a férfi felpofozta, de nem szakította meg a kapcsolatot vele.

A nő azt is mondta, hogy Kelly szándékosan fertőzte meg herpesszel. Kelly régi orvosa korábban azt vallotta, hogy a sztár több mint egy évtizede herpeszben szenved. A nő továbbá elmondta a bíróságon, hogy miután 2017-ben teherbe esett, Kelly arra biztatta, hogy abortuszt végeztessen, amit nem akart.

„Azt mondta: »Utána kell nézned ennek az abortuszos dolognak, mert tartanod kell a vonalaidat«” – vallotta a nő.

Kapcsolódó
R. Kelly tükörfalú szobába zárva tartotta és megalázta tizenhat éves áldozatát
Elkezdődött R. Kelly fiatalkorúakkal szembeni szexuális visszaélésekről szóló pere.

A per kedden Kelly ügyvédeinek keresztkérdéseivel folytatódik. Múlt héten az esküdtszék meghallgatta a per első tanúját, Jerhonda Pace-t, aki elmondta, hogy 16 éves korában kezdett szexuális kapcsolatot Kellyvel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik