Kultúra

A lépni sem tudó Molnár Piroska miatt átírták a Keresztanyu jeleneteit

Koszticsák Szilárd / MTI
Koszticsák Szilárd / MTI

Molnár Piroska közlekedni már csak bottal tud, lépni sem tud a fájdalomtól, a térdeit meg kellene műteni, mégis hat darabban játszik egyszerre, sőt, szeptemberben új premierje is lesz, míg az elmúlt hónapokban a Keresztanyu új évadát forgatta. A Blikk idézi a sorozat egyik munkatársát, aki szerint a színésznő jeleneteit eleve úgy írták meg, hogy keveset kelljen mozognia. „Tömbösítik a jeleneteit, illetve van egy állandó segítője, aki figyel arra, mikor kell adni neki a botját vagy kér-e valamit a büféből, és természetesen egészen a helyszínig autóval hozzák-viszik” – mondta a stábtag a Blikknek.

„Hetven után, sőt hetvenöt után az ember már érzi az idő erejét, főleg fizikailag” – mondta az RTL Klub Híradójának Molnár Piroska, aki az előző színházi évad végén vissza akart vonulni, mégsem így tett, viszont a térdműtétét elhalasztotta, hiszen kiesne a munkából:

Komolyan gondolom, de vannak olyan futó előadások, amelyeket az ember nem hagy csak úgy ott, nem hagyja cserben a színházát, a kollégáit. Bottal járok, mind a két térdem operációra vár. Ez azonban több mint két hónap gyógyulással járna. Éppen ezért most színpadon már csak olyan szerepet tudok vállalni, ami nem okoz fizikai megterhelést

– mondta a színésznő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik