Kultúra koronavírus

Elkapta a covidot és nagyon beteg a Slipknot énekese

Brad Barket / Getty Images via AFP
Brad Barket / Getty Images via AFP

Corey Taylor, a Slipknot énekese annak ellenére, hogy be van oltva, mégis elkapta a covidot, és most annyira rosszul érzi magát, hogy a fellépéseit is le kellett mondania. Erről Taylor a Facebookon tájékoztatta a közönséget, egy olyan esemény oldalán, amelyen a múlt hétvégén lépett volna fel.

Bárcsak jobb híreim lennének. Ma arra keltem, hogy pozitív a tesztem, és nagyon, nagyon beteg vagyok. Így nem fogok tudni játszani a hétvégén. El vagyok keseredve. Annyira sajnálom

– mondta el a negyvenhét éves zenész hozzátéve, hogy megkapta az oltásokat, így nem aggódik túlzottan a betegsége lefolyása miatt, viszont megfertőzni sem szeretni senkit.

Corey Taylor a 2020-ban megjelent, CMFT című szólóalbumját kísérő amerikai turnéval töltötte a nyarat. Ennek részeként augusztus 11-én fellépett a Sturgis Motorcycle Rally címen futó motoros találkozón is, amely tavaly szuperterjesztőnek bizonyult a rendezvény nyomán látványosan kiugró fertőzésszámmal, és a szakértők szerint idén a delta variáns kapcsán is hasonlóra számítanak. Az Egyesült Államokban egyébként kimagaslóan magas az átoltottság: a felnőtt lakosság 70%-a be van oltva, de Joe Biden elnök épp a múlt héten jelentette be, hogy szeptembertől elkezdik lehetővé tenni, és javasolják is a harmadik oltás felvételét, azt remélve, hogy ezzel a koronavírus delta variánsának terjedését is sikerül megfékezni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik