Kultúra

Alyssa Milano autóbalesetet szenvedett, miután az autót vezető nagybátyja eszméletét vesztette

Image Press Agency / NurPhoto / AFP
Image Press Agency / NurPhoto / AFP

Alyssa Milano helyi idő szerint kedden reggel autóbalesetet szenvedett, miután nagybátyja, Mitch Carp valószínűleg szívrohamot kapott, miközben egy Los Angeles-i autópályán vezetett – írja a Deadline, melynek információi szerint a színésznő sértetlenül hagyta el a helyszínt. Milano egy Ford Edge jobb első utasülésén ült, amikor a nagybátyja ismeretlen egészségügyi probléma (lehetséges szívroham) miatt eszméletét vesztette. Az általa vezetett terepjáró ezt követően lesodródott a sávjáról, és egy másik autónak ütközött. Milano állítólag akkor fedezte fel, hogy nagybátyja eszméletlen, amikor ütést érzett a járműve jobb oldalán.

A balesetről elsőként beszámoló TMZ-nek nyilatkozó források szerint Milano a vezető oldalára átnyúlva állította meg az autót. A TMZ arról is beszámolt, hogy Milano újraélesztette a nagybátyját, amíg az elsősegélynyújtók a helyszínre tudtak érni. Amikor a rendőrség egységei megérkeztek, folytatták az újraélesztést, majd Carpot kórházba szállították.

Később a nap folyamán Milano a Twitteren foglalkozott a keddi eseményekkel, bár nem konkretizálva a történteket:

Mindannyiunknak meg kell ragadnunk minden lehetőséget, hogy megvédjük azokat az embereket, akiket szeretünk. Oltassuk be magunkat. Viseljetek maszkot. Zárjátok el a fegyvereiteket. Tanuljatok újraélesztést. Apró, józan ésszel megtehető lépések. Nem nehéz gondoskodni egymásról, de fontos

– írta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik