Kultúra

Scarlett Johansson is benne lesz Wes Anderson új filmjében

Image Press Agency / NurPhoto via AFP
Image Press Agency / NurPhoto via AFP

Scarlett Johansson is csatlakozott Wes Anderson új filmjének válogatott szereplőgárdájához. A Hollywood Reporter értesülései szerint a Fekete Özvegy sztárja már forgatja is az egyelőre cím nélküli filmet Spanyolországban. A színésznő korábban is dolgozott a rendezővel, az animációs Kutyák szigetében szinkronizált – emlékeztet az MTI.

Korábban megírtuk, hogy Tom Hanks is játszik az új Wes Anderson-filmben, de feltűnik benne Margot Robbie, Adrien Brody, Bill Murray, Jason Schwartzman és Tilda Swinton is. Vagyis a rendező a jelek szerint marad annál a stratégiánál, amit az idei cannes-i filmfesztiválon bemutatott, Magyarországon év vége felé várható French Dispatchben is láttunk, hogy a legkisebb mellékszerepekre is világsztárokat szerződtet.

Kapcsolódó
Most először eluntuk Wes Anderson babaházát
A French Dispatchben csupa világsztár látható, de izgalmas történetek nincsenek körülöttük. Inkább kiállítás, mint film, de a franciák biztosan imádni fogják. Kritika.

Johanssonról nemrég akkor írtunk, amikor beperelte a Disney stúdiót arra hivatkozva, hogy a cég szerződést sértett, mert a Fekete Özvegyet a mozipremierrel egy időben tette elérhetővé saját streamingszolgáltatásán, a Disney+-on, jókora bevételkiesést okozva ezzel a színésznőnek. A hivatalos iratok szerint a filmnek exkluzív mozis premiert kellett kapnia, Johannson fizetésének egy részét pedig a vászon elé beülők jegyárai tették volna ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik