Kultúra

Pár hét múlva jön a Sztárban sztár leszek! második évada

Megvan a pontos dátum is.

Ősz elején újra képernyőre kerül a TV2 vetélkedő műsora, a Sztárban sztár leszek!. A második évadban ismét civil jelentkezők mutathatják meg rátermettségüket, szeptember 4-től szombat és vasárnap esténként láthatják majd a nézők. A csatorna közleménye szerint az előválogatókra érkező több ezer jelentkező már az első pillanatban feladta a mestereknek a leckét, Tóth Gabinak, Köllő Babettnek, Majkának és Pápai Jocinak a derűs pillanatok mellett sokszor egymással is meg kellett harcolnia, amikor egy-egy versenyző sorsáról döntöttek.

Sokat küzdöttünk egymással, számtalan vitás helyzet volt, de rengeteget nevettünk is. Durva érzelmi hullámvasút volt az egész, én például többször sírva fakadtam – hol az egyik mestertársammal kialakult vita miatt, hol pedig egy-egy énekes produkcióját könnyeztem meg. Meghökkentő előadókból sem volt hiány, több olyan versenyző is érkezett, aki annyira extrém jelmezben állt színpadra, hogy halálfélelmünk volt a stúdióban

– mondta Köllő Babett, Pápai Joci pedig azt ígérte: elképesztően tehetséges új generációt fognak látni a nézők a TV2 képernyőjén hétről hétre.

Kapcsolódó
Megvannak a Sztárban sztár leszek! továbbjutói
Tóth Gabiék végeztek a válogatóval.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik