Kultúra

Balesete miatt kórteremmé alakítják Rózsa György otthonát

Zih Zsolt / MTI
Zih Zsolt / MTI
Még egy darabig nem szabadul a kórházból.

Rózsa György július közepén szenvedett balesetet, egy rossz esés következtében a műsorvezető azóta kórházban van, és egy bő hétig még bent is kell maradnia. Rózsa a Borsnak beszélt arról, hogy még nagy fájdalmai vannak, és valószínűleg augusztus 25-ig nem térhet haza, de előtte még egy nagy kontrollvizsgálat vár rá.

Az orvosaim folyamatosan dicsérnek, hogy mennyire jól halad a gyógyulásom. Minden délelőtt gyógytornán veszek részt, délután meg sétálok egy kicsit a kórház folyosóján és az ágyban fekve is tornáztatom magamat. Persze odafigyelve, hogy ne erőltessem túl magamat, mert nagyobb baj is lehet belőle

– mondta a lapnak, amely szerint a család elkezdte felkészíteni a tévés otthonát, hogy minél könnyebb legyen az otthon tartózkodása. Lánya még egy elektromos kórházi ágyat is bérelt, aminek meg lehet emelni a fej és lábrészét, így könnyebben ki tud majd kelni belőle. Ezen túl egy gondozó, gyógytornász és gyógymasszőr is segít majd a hétköznapokban.

Első alkalmakra még nem tervezek hosszú sétákat, elég lesz csak az egyik padtól a másikig sétálnom, nem szeretném túlhajtani magamat. Abban bízok, hogy decemberre már elhagyhatom a sétabotot is és idővel újra tervezhetek hosszabb túrákat a barátaimmal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik