Kultúra

Járjál többet színházba, nézzél magyar filmeket! – üzente Molnár Áron Vidnyánszkynak

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu

Nyilvános vitára hívta Vidnyánszky Attilát Molnár Áron, aki az Instagramon közzétett videójában tett javaslatot a személyes találkozóra. Molnár a videóban azt állítja, a Nemzeti Színház új bemutatójának próbáján Vidnyánszky közvetve üzent neki, így többek között számon kérte rajta, miért szerepel rendszerkritikus színészként történelmi filmben; bírálta a melegek melletti kiállása miatt, és feltette azt a kérdést is, milyen színész egyáltalán ez a Molnár Áron, mert eddig csak a Mi kis falunkból hallott róla. „Ajjaj! Járjál többet színházba, nézzél magyar filmeket!” – mondta erre Vidnyánszkynak Molnár, aki azt is megkérdőjelezte, hogy a történelmi filmek a Fidesz privilégiumai lennének.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Molnár Áron (@molnar_aron_hivatalos) által megosztott bejegyzés

Üzenhetnék sokadjára, hogy vártalak és egyébként várlak nyilvános vitára. Attila, nézd, én soha nem fogom nektek megbocsájtani és elfelejteni azt a pusztítást, amit az SZFE körül végeztetek, de mivel látom, hogy nem nagyon találkozol ellenvéleménnyel, és tartasz a nyilvános vitáktól, hiszen ugye, legalább háromszor is kihívtalak, ezért felajánlom most, hogy valamelyik próbátok előtt, után, este vagy reggel bejövök a Nemzetibe, hogy szemtől szembe kérdezhesd, vagy elmondhasd a gondolataidat, érveidet, és akkor nem kell a hátam mögött tenned mindezt. Viszont kérlek szépen, mindenképp számíts a részemről ellenvéleményre…

idézte a Hvg.hu Molnár videórészletét, melyben nemcsak, hogy vitára hívja ki az SZFE kuratóriumának elnökét, de elvinne magával két melegjogi aktivistát is, hogy segítsenek eligazodni a homofób törvény körüli vitában, mivel úgy tudja, Vidnyánszky szélsőségesen kikelt a homoszexualitás ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik