Kultúra

Batman elütött egy stábtagot az új Flash-film forgatásán

YouTube
YouTube
A kameraman szerencsére nem szenvedett komoly sérüléseket.

A DC-univerzum legújabb filmje, a jövőre bemutatkozó The Flash forgatása most még javában zajlik, mégpedig nem épp zavartalanul, hiszen a jelenleg épp Skócia szívében dolgozó stáb egyik tagjának volt szüksége orvosi segítségre.

A Glasgow Live híre szerint nemrég, egy forgatási napon az egyik kameraman Batman motorkerékpárjába csapódott – vette észre a Collider.

A kamera mögött álló embert azonnal ellátták, így a munka csak rövid időre állt meg, a történet azonban minden bizonnyal bevonul a legszürreálisabb filmes balesetek közé.

A Mama (2013), az Az (2017), illetve az Az – Második fejezet (2019) rendezője, az argentin Andrés Muschietti legújabb filmjének alapja a Villám-paradoxon című történet, amiben Barry Allen, azaz Flash visszautazik az időben, hogy megakadályozza az anyja meggyilkolását. A küldetést siker koronázza, ez azonban nem várt következményekkel jár a jövőre nézve.

A Collider szerint 2022. november 4-én bemutatkozó film főszerepében Ezra Millert (Barry Allen/Flash) látjuk majd, Batman szerepét pedig Ben Affleckre osztották.

 

Kiemelt kép: Batman motorkerékpárja A sötét lovag (2008) egyik jelenetében

Ajánlott videó

Olvasói sztorik